Iedereen hecht immers belang aan een deugddoende nachtrust. Daarom richten wij ons niet enkel tot rugpatiënten, maar tot iedereen die last heeft van slaapproblemen, revalidatie patiënten en gezonde mensen die het belangrijk vinden om de ochtend fris te beginnen.

Onze “Green Art” matras heeft al vele rugpatiënten van hun pijn verlost.
Enerzijds op een zachte matras krijgt de lage rug te weinig steun en zakt het bekken te diep weg in de matras. De tussenwervelschijven zitten gekneld en kunnen ‘s nachts niet ontspannen.

Anderzijds , wanneer men op een te harde matras slaapt, ontstaat een grote druk op de schouders en de heupen. De lage rug en lende zakken te diep door, waardoor de tussenwervelschijven onder druk komen te staan.

Daarom bieden wij u de Green Art matras aan, die u op natuurlijke wijze een correcte slaaphouding garandeert, door zijn medium hardheid.

Wij maken uw matras of topper op maat:

80 x200
90 x 200
140 x 200
160 x 200
180 x 200
200 x 200
220 x 200

Prijzen vanaf € 650,00

Mits kleine meerprijs maken wij uw matras op maat.

Green Art Topper:

De Green Art Topper wordt aanbevolen voor personen met extreme rugklachten die een extra steun verlangen. Door de optimale drukverdeling biedt de topper u extra comfort na een rugoperatie, hernia enz..

Ook wanneer uw huidige matras vrij recent is maar u niet tevreden bent van de kwaliteit, biedt de Green Art topper u een ideale oplossing.

De toppers maken we op maat (ook voor behandelingstafels ) en voorzien indien gewenst een insnijding om verstelbare lattenbodems apart te laten functioneren.