Van de eerste nacht met het Green Art kussen had ik een heel goed gevoel. Het nam onmiddellijk de houding van m n hoofd aan en nam alle druk weg. Comfortabel gevoel en pijnvrij wakker worden is het uiterst positieve gevolg.

Marc Herremans

Zeer goede kwaliteit, betaalbare kussens en matrassen, en daardoor zeer tevreden patiënten…

Erwin Hermans Osteopaat D.O.

Als nationale triatlete is mijn nachtrust van essentieel belang. Daarom ging ik op zoek naar een goede matras. Ik kwam bij Art of Sleep terecht en kreeg een zeer interessante uitleg over matrassen en hoofdkussens. Mijn Green Art matras in combinatie met het top hoofdkussen wil ik nu echt niet meer kwijt. Als ik een nacht op verplaatsing slaap heb ik vaak al meteen last in m’n rug of nek. Dat heb ik op mijn matras nog nooit gehad. Inslapen lukt me ook super snel wat toch belangrijk is na meestal super lange dagen van werken en trainen. Het leuke is ook dat je de overtrek (in twee delen) ook eens kan wassen zodat de huisstofmijt ook geëlimineerd wordt. Kortom: ik wil ze niet meer ruilen!

Christine Verdonck, nationale triatlete

Door jarenlang, dagelijks veel aan de pc te werken kreeg ik erg veel last van nekproblemen. Toen Krista me vertelde over haar tophoofdkussen heb ik geen seconde getwijfeld om dit aan te kopen. Na enkele dagen was de pijnlijke nek bijna volledig weg en wat nog beter was dat ik ‘s morgens helemaal geen nekpijn meer had. Sinds ik op mijn tophoofdkussen slaap heb ik geen nekproblemen meer. Ik neem het zelfs mee op vakantie in een speciaal bijgeleverde etui.

Bert Kenis, Regio directeur Argenta Antwerpen-Zuid

Via mijn voetbalvrienden ben ik in contact gekomen met de zaakvoerster van Art of Sleep, Krista Cardinaels. Mijn probleem was dat al mijn nachten steeds weer een onderbroken slaap hadden, met een wederkerende vermoeidheid overdag. Na een testrit op de Green Art matras was ik meteen gewonnen! We hebben de matras en het hoofdkussens aangekocht en sindsdien ben ik nog meer fan van de Green Art matras met bijhorende slaapkussen. Vooral mijn rug die door mijn job nogal zwaar belast wordt, heeft door deze matras, die zich mooi rond het rustend lichaam sluit, rust op alle vlakken. Op de vorige matras werd ik steeds wakker als mijn partner zich draaide of woelde. Door het ingenieus systeem van afzonderlijk slapen en toch samen op één matras voel je geen beweging van de andere zijde. Mijn nachten zijn gewoonweg super nu, ook mijn partner is geweldig enthousiast. Ook zij slaapt als een roos. Dankzij Art of Sleep zijn niet alleen mijn nachten geweldig , maar ook de dagen maken van mij een uitgerust mens.

Eddy Neujens, trainer KSK s’Gravenwezel

Het slapen met een goed hoofdkussen is van levensbelang in zake van nekklachten en veel meer. Door de samenstelling van het kussen wordt de normale curvatuur van de wervelkolom bewaard, wat een positieve invloed heeft op verscheidende facetten (o.a. geen/minder overrek of druk op spieren, geen/minder discale- of gewrichtsoverbelasting, ).

Hierdoor is het bekomen/behouden van een normale spiertonus thv de nek- en schoudergordel mogelijk, verlichting van pijn tgv artrose, . Buiten de orthopedische belangen, zorgt het kussen ook voor een goede nachtrust waardoor men s morgens uitgerust opstaat. Wetende dat een fit, uitgerust lichaam (en geest) van groot belang is op de algemene toestand van de mens (zowel fysiek als mentaal), is dit misschien wel de belangrijkste reden. Een uitgeruste persoon gaat minder snel nekklachten krijgen.

Bevindingen van kinesist Jan Meeusen

– Sinds ik met dit kussen slaap, slaap ik naar mijn gevoel veel dieper.
– Mijn vrouw zegt dat ik sinds ik op het kussen slaap, veel minder snurk!
– ’s Morgens ben ik eindelijk uitgeslapen!
– Van zodra ik met het nieuwe kussen sliep, had ik ’s ochtends geen hoofdpijn meer!
– Het slapen in een goede houding zorgt toch ook voor minder spierpijn ’s morgens!
– Na een vermoeiende dag waarbij mijn nekpijn is toegenomen, zorgt 30 minuten liggen op het kussen voor pijnverlichting!

Bevindingen van patiënten van kinesist Jan Meeusen